Mindful Run / Walk

Een speelse mix van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen en/of Wandelen

Wil jij minder stress, meer plezier en meer energie? Kom en doe mee met de 5-weekse cursus!

Je brengt dan wekelijks heerlijk in de buitenlucht bewust je aandacht naar dat wat je op dat moment aan het doen bent en maak je op een speelse manier kennis met verschillende facetten van hardlopen / wandelen. Je leert luisteren naar je eigen lichaam. Je wordt je bewust van je loophouding, je kracht en energie in je lichaam. Door in het hier en nu te lopen leer je je hoofd leeg te maken en te genieten van het moment. Plezier verzekerd!

Om meer rendement uit je ademhaling te halen passen we ademhalingstechnieken toe. Met Mindful Run / Walk gebruiken we de neusademhaling die een stuk voordeliger en gezonder is dan via de mond. Het zorgt er voor dat je je meer bewust wordt, dat je beter gaat voelen.

Wist je dat wandelen en / of hardlopen een positief effect hebben op alle orgaansystemen in het lichaam? Regelmatig bewegen helpt een breed scala aan gezondheidsproblemen voorkomen en/of reeds aanwezige klachten verminderen.

Kom jij kennismaken met deze geweldige combinatie van Mindfulness, Ademhalingstechnieken en Hardlopen / Wandelen? Dan haal jij precies dat wat jij op dit moment nodig hebt in jouw leven. Uit alle leuke tools en technieken haal jij wat jou helpt!

Een proces van bewustworden van lichaam en geest; een reis van je hoofd naar je hart.

Zie ik je binnenkort? Je kunt ook eerst kennismaken door het volgen van een kennismakingsclinic!

Kosten: 5 weekse cursus 95 euro, kennismakingles 15 euro.

Zie ook http://www.mindfulrun.nl